0Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Frezen

Frezen

Metaalfrezen zijn verspanende gereedschappen. U gebruikt ze op een freesmachine om bepaalde delen van metalen werkstukken machinaal te verwijderen.

Metaalfrezen

Soorten metaalfrezen

BIS-Technics verkoopt verschillende soorten metaalfrezen. De voornaamste types zijn spiebaanfrezen, vingerfrezen, ruwfrezen en finiseerfrezen. De keuze van het type metaalfrees hangt af van de bewerking die u wil uitvoeren, van de diameter, de totale lengte, de snijlengte en de opname van de schacht. Voor specifieke materialen zijn er ook HSS- en VHM-frezen beschikbaar.

Reken op professioneel advies

Het is niet altijd vanzelfsprekend om het juiste type metaalfrees te kiezen uit ons ruime aanbod. Daarom kunt u steeds rekenen op professioneel advies van onze medewerkers. Op basis van het materiaal dat u gaat frezen, de diameter, de bewerkingen en de machine die u gebruikt, selecteren ze voor u de meest geschikte frees.

Onze productinformatie werken we voortdurend bij. Door ons uitgebreid programma kunnen we niet alle producten in onze webshop opnemen. Neem gerust contact met ons op als u een product niet kan terugvinden, een specifieke vraag of hulp nodig hebt bij het kiezen van het meest geschikte product. Afbeeldingen en details kunnen afwijken. Prijzen ovv prijswijzigingen leveranciers.